Skip to content

Meistä

Tervetuloa Muuttohaukkojen sivustolle! Toimimme koko pääkaupunkiseudun alueella, tarjoten laadukasta muuttopalvelua sekä yksityisille että yrityksille. Olemme alan konkareita, sillä yrityksemme perustettiin jo vuonna 1992, ja näiden 30 vuoden aikana olemme kasvaneet valtakunnallisesti toimivaksi muuttopalveluyhtiöksi.

Yrityksemme tavoitteena on aina ollut tarjota asiakkaillemme asiakaslähtöinen ja yksilöllinen muuttopalvelu, joka vastaa juuri heidän tarpeitaan. Meidän muuttojemme perustana ovat kotimuutot ja yritysmuutot, mutta tulevaisuudessa haluamme tarjota samaa yksilöllistä ja tarpeisiin perustuvaa palvelua kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, olipa kyseessä sitten yksiön muutto tai vaikka sairaalan tai kaupungintalon muutto.

Ammattitaitoista muuttopalvelua yksityisille ja yrityksille

Yksityisasiakkaillemme tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa muuttopalvelua, joka auttaa heitä sujuvasti ja stressittömästi muuttamaan uuteen kotiin. Ymmärrämme, että kotimuutto on yksi elämän suurimmista ja stressaavimmista asiat, ja siksi panostamme erityisesti palvelumme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa käsitellä tavaroitasi huolellisesti ja tehokkaasti, jotta voit keskittyä muihin muuttoon liittyviin asioihin.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme kokonaisvaltaista muuttopalvelua, joka helpottaa yrityksen toiminnan jatkuvuutta muuton aikana. Ymmärrämme, että yritysmuutot voivat olla hyvin monimutkaisia ja vaativia, ja siksi panostamme erityisesti suunnitteluun ja järjestelyihin varmistaaksemme, että muutto sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa yritystäsi kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin

Olisiko sinulla tarve luotettavalle muuttopalvelulle Helsingin alueella? Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin, ammattitaitoiseen muuttopalveluyritykseen, joka tarjoaa yksilöllisiä muuttopalveluita niin yksityisille kuin yrityksille. Voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan vaihteeseemme numeron 010 400 4500. Me autamme mielellämme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan vaivattoman ja onnistuneen muuton!

Tilaa sujuva muutto tästä.

Pyydä tarjous