Skip to content

Muutto uuteen kotiin: Mitä tehdä vanhassa asunnossa?

Kun päätät muuttaa uuteen kotiin, on tärkeää huolehtia myös vanhan asunnon järjestelyistä ja toimittaa se takaisin alkuperäiseen kuntoon. Muuttohaukat on muuttopalveluyritys, joka tarjoaa muuttopalveluita yksityisille ja yrityksille. Haluamme varmistaa, että muuttokokemuksesi on sujuva ja stressitön niin uuden kuin vanhankin asunnon osalta. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä tehdä vanhassa asunnossa muuton yhteydessä.

Pakkaaminen ja tavaroiden käsittely

Ensimmäinen askel vanhan asunnon kuntoon laittamisessa on pakkaaminen ja tavaroiden käsittely. On tärkeää pakata tavarat huolellisesti ja merkitä laatikot selkeästi. Muuttohaukat tarjoaa kattavan valikoiman pakkaukseen tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Suosittelemme myös luettelointia, jotta tiedät tarkalleen, mitä tavaroita olet pakannut ja mihin laatikkoon ne kuuluvat.

Kun pakkaat astioita, käytä suojamateriaaleja, kuten kuplamuovia tai sanomalehtiä, estääksesi niitä rikkoutumasta. Huonekaluja siirtäessä käytä suojapusseja tai -kalvoja suojaamaan pintamateriaaleja, kuten nahkaa tai kangasta. Jos et halua ottaa kaikkia huonekaluja mukaan uuteen kotiin, voit harkita niiden myymistä, lahjoittamista tai varastointia. Muuttohaukat voi auttaa myös tässä prosessissa.

Siivous ja loppusiivous

Vanhassa asunnossa on tärkeää suorittaa perusteellinen siivous ennen luovuttamista. Muuttohaukat tarjoaa siivouspalveluita, jotka auttavat sinua varmistamaan, että asunto jää siistiin kuntoon. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on vuokra-asunto ja haluat saada takaisin takuuvuokrasi.

Käy kaikki huoneet läpi ja tarkasta, että ne ovat puhtaita ja siistejä. Pyyhi pölyt kaikista pinnoista, imuroi lattiat ja pese ikkunat. Muista myös tarkistaa keittiö ja kylpyhuone. Poista jääkaapista kaikki ruoat ja puhdista se perusteellisesti. Sulata pakastin tarvittaessa. Tyhjennä ja puhdista kaikki kaapit ja hyllyt. Kylpyhuoneessa pese pesualtaat, wc-istuin ja suihkutilat huolellisesti.

Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin

Jos tarvitset apua vanhan asunnon siivoamisessa ja kuntoon laittamisessa, ota rohkeasti yhteyttä Muuttohaukkoihin. Yli 30 vuoden kokemuksella tarjoamme luotettavia ja ammattitaitoisia muuttopalveluita tarpeisiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla numeroon 010 400 4500. Varmistamme, että vanha asuntosi jää hyvissä käsissä ja voit keskittyä uuden kodin iloihin.

Pyydä tarjous