Skip to content

Muutot Kajaani – Luotettava muuttopalvelu Muuttohaukoilta

Tervetuloa Muuttohaukkojen kotisivuille! Olemme luotettava muuttopalveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita muuttopalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Toimintamme perustuu 30 vuoden kokemukseen, tarjoten asiakaslähtöisiä ja yksilöllisiä ratkaisuja kaikenlaisille muutoille. Oli kyseessä sitten pieni yksiön muutto tai suurempi yritysmuutto, voit luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja asiakasystävälliseen palveluumme.

Suojaa tavarat muuton ajaksi, niin säästyt ikäviltä vahingoilta!

Tavaroiden suojaaminen muuton ajaksi on äärimmäisen tärkeää. Se auttaa säilyttämään tavarat paremmassa kunnossa ja siisteinä koko muuton ajan. Huonekalut, matot ja verhot ovat erityisen alttiita likaantumiselle, naarmuuntumiselle ja vahingoittumiselle, jos niitä ei suojata asianmukaisesti. Jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä, suosittelemme tutustumaan tarkemmin muutto-ohjeisiimme.

Me Muuttohaukat tiedämme, kuinka tärkeää on tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittava tuki ja apu tavaroiden suojaamiseen liittyvissä asioissa. Koulutettu henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan sinua parhaansa mukaan. Muuttotarvikkeet, jotka ovat erittäin hyödyllisiä tavaroiden suojaamisessa, ovat saatavilla toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta.

Yksilöllistä palvelua ja tarpeeseesi sopiva muutto

Yksilöllinen tarvekartoitus on olennainen osa palveluamme. Jokainen muutto on erilainen ja siksi tarjoamme juuri sinulle räätälöityä palvelua. Vuosien varrella olemme toteuttaneet niin kotimuuot kuin yritysmuutotkin, ja olemme sitoutuneet jatkossakin tarjoamaan laadukasta, yksilölliseen tarpeisiin perustuvaa muuttopalvelua kaikille asiakkaillemme.

Haluamme olla sinulle se luotettava kumppani, jonka voit valita kaikenlaisiin muuttoihin. Olipa kyseessä yksiön muutto, sairaalan muutto tai esimerkiksi kaupungintalon muutto, voit luottaa meihin. Toteutamme jokaisen muuton huolella ja ammattitaidolla, jotta voit keskittyä nauttimaan uudesta kodista tai työpaikasta mahdollisimman stressittömästi.

Yhteystietomme ovat seuraavat:

Sähköposti: etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com

Puhelinnumero: 010 400 4500

Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin keskustellaan tarkemmin muuttoosi liittyvistä tarpeistasi. Muuttohaukat on valmiina auttamaan sinua kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissäsi. Kiitos, että valitsit meidät muuttopalveluksesi kumppaniksi!

Pyydä tarjous