Skip to content
Muuttaminen Vantaalle – Luota Muuttohaukkoihin

Muutto tarpeen mukaan

Muuttohaukat on Muuttopalveluyhtiö, joka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista muuttopalvelua Vantaalla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllinen ja asiakaslähtöinen muutto, oli kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto. Muuttotarpeet voivat vaihdella suuresti, ja siksi meillä on valmius hoitaa muutot kaikenkokoisille ja -tyyppisille asiakkaille. Olipa kyseessä yksiön muutto tai vaativampi sairaalan tai kaupungintalon muutto, luota Muuttohaukkoihin.

Yksilöllisyys ja tarvekartoitus ovat keskiössä toiminnassamme. Jokainen asiakkaamme on erilainen ja ansaitsee muuton, joka vastaa hänen tarpeitaan. Siksi käytämme aikaa ja huolellisuutta tarvekartoituksen tekemiseen ennen muuttoprosessia. Näin voimme varmistaa, että kaikki tarvittavat resurssit, kuten kalusto, pakkausmateriaalit ja työvoima, ovat käytettävissä siinä laajuudessa kuin ne ovat tarpeen.

Luotettavuus ja ammattitaito

Muuttohaukat on toiminut muuttopalvelualalla jo vuodesta 1992 lähtien. Vuosien varrella olemme kasvaneet valtakunnallisesti toimivaksi ja luotettavaksi muuttopalveluyhtiöksi. Asiantunteva henkilöstömme takaa sen, että muuttoprosessi on sujuva, turvallinen ja vaivaton. Huolehdimme siitä, että tavaroita käsitellään huolellisesti ja ne saapuvat määränpäähänsä ehjinä. Meillä on myös tarvittava vakuutusturva, joka antaa asiakkaillemme mielenrauhan.

Olemme ylpeitä laadukkaista palveluistamme ja tyytyväisistä asiakkaistamme. Asiakaslähtöisyys on työmme ydintä, ja panostamme siihen, että asiakaskokemus Muuttohaukoilla on ensiluokkainen. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada lisätietoja palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500.

Tee muuttosi Vantaalle luottavaisin mielin ja valitse Muuttohaukat kumppaniksesi. Olemme täällä auttamassa ja tekemässä muutostasi mahdollisimman sujuvan ja onnistuneen.

Pyydä tarjous