Skip to content

Asiantunteva muuttopalvelu Poriin

Muuttaminen voi olla stressaavaa ja vaatii paljon aikaa ja vaivaa. On tärkeää valita ammattitaitoinen muuttopalveluyritys, joka auttaa sinua kaikissa muuttoon liittyvissä tarpeissa. Muuttohaukat on täyden palvelun muuttopalveluyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista apua niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin Poriin muutettaessa.

Muuttohaukat on toiminut muuttopalvelualalla jo vuodesta 1992 lähtien. Yli 30 vuoden kokemuksemme avulla olemme kasvaneet valtakunnallisesti toimivaksi toimijaksi, jonka tavoitteena on tarjota asiakaslähtöistä ja yksilöllistä muuttopalvelua kaikille asiakkaillemme. Toimintamme perustuu tarvekartoitukseen, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivan muuttopalvelun, oli kyseessä sitten kotimuutto tai yrityksen muutto.

Tavaroiden suojaaminen muuton ajaksi

Muuttohaukat ymmärtää, että tavaroiden säilyttäminen hyvässä kunnossa muuton aikana on ensiarvoisen tärkeää. Ilman asianmukaista suojausta huonekalut, matot ja verhot voivat likaantua, naarmuuntua tai vahingoittua. Siksi suosittelemme suojaamaan tavarat huolellisesti muuton ajaksi.

Tarjoamme kattavan valikoiman muuttotarvikkeita, joilla voit suojata tavarasi tehokkaasti. Muuttohaukkojen toimipisteistä voit noutaa tarvitsemasi muuttolaatikot, suojausmateriaalit ja pakkaustarvikkeet ilman erillistä ajanvarausta. Näin voit huolehtia tavaroidesi suojauksesta vaivattomasti ja tehokkaasti.

Jos tarvitset apua tavaroiden suojaamisessa tai muunlaisissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä, voit lukea lisää Muutto-ohje -sivultamme tai ottaa aina yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Meidän Muuttohaukkoihin voit luottaa, sillä tarjoamme sinulle korkealaatuista ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua Poriin.

Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme

Muuttohaukkoihin voi ottaa yhteyttä monella eri tavalla. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numerossa 010 400 4500.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua kaikissa muuttopalveluihin liittyvissä tarpeissasi. Muuttohaukkojen avulla voit tehdä muutostasi sujuvan ja stressittömän kokemuksen. Palvelumme on räätälöity vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, oli kyseessä sitten yksiön muutto tai suurempi yritysmuutto.

Valitessasi Muuttohaukat muuttopalveluyritykseksi Poriin voit luottaa asiantuntevaan ja luotettavaan palveluun. Toivomme, että valitset meidät auttamaan sinua muutossasi ja luotat meihin ammattitaitoisen muuttopalvelun suhteen. Teemme kaikkemme, jotta tavarasi säilyvät ehjinä ja muutostasi sujuu ongelmitta.

Pyydä tarjous