Skip to content

Yksityis- ja yritysmuutot Oulussa palveluksessasi

Monta muuttoa takana ja edessä? Tarvitsetko luotettavaa muuttopalvelua Oulussa? Muuttohaukat on täällä auttamassa sinua niin yksityis- kuin yritysmuutossakin. Toimimme valtakunnallisesti ja tarjoamme asiakaslähtöistä sekä yksilöllistä muuttopalvelua. Vuodesta 1992 lähtien olemme olleet alamme edelläkävijöitä, ja tavoitteenamme on aina ollut tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Kun valitset Muuttohaukat avuksesi, voit olla varma nopeasta ja luotettavasta muutosta. Me huolehdimme sekä yksityiskotien että yritysten muuttotarpeista. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa, että muutto sujuu suunnitelmallisesti ja vaivattomasti. Voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin, kun me hoidamme muuton ripeästi ja ammattitaidolla.

Varmista tavaroidesi suojelu muuton aikana

On tärkeää varmistaa, että kaikki tavarasi säilyvät muuton aikana ehjinä ja siisteinä. Huonekalut, matot ja verhot voivat helposti likaantua, naarmuuntua tai vahingoittua siirron aikana, elleivät ne ole asianmukaisesti suojattuja. Tavaroiden suojaamisessa kannattaa olla huolellinen, jotta ikäviltä vahingoilta vältytään.

Muutto-ohje -sivultamme voit lukea lisää vinkkejä ja ohjeita tavaroiden suojaamisesta muuton ajaksi. Tarvittaessa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa suojaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit myös noutaa muuttotarvikkeita toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta. Meiltä saat kaiken tarvittavan, jotta tavarasi pysyvät turvassa ja hyvässä kunnossa koko muuton ajan.

Yhteydenotto ja lisätietoja

Ota rohkeasti yhteyttä Muuttohaukkoihin, kun tarvitset muuttopalveluita Oulussa. Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita, oli kyseessä yksiön muutto tai suurempi yritysmuutto. Yksilöllinen tarvekartoituksemme takaa, että saat juuri sinulle sopivan muuttopalvelun.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan yhteyshenkilöllesi. Vaihteenumeromme on 010 400 4500. Meillä on pitkä ja vankka kokemus muuttopalveluista, ja haluamme olla sinulle luotettava kumppani muuton jokaisessa vaiheessa.