Skip to content

Yksilöllinen muuttopalvelu tarpeisiisi räätälöitynä

Muuttohaukat on vuodesta 1992 toiminut valtakunnallisesti tunnettu muuttopalveluyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista muuttopalvelua yksityisille ja yrityksille. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme asiakaslähtöinen ja yksilöllinen muuttopalvelu, joka vastaa juuri heidän tarpeitaan. Olipa kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto, meiltä saat luotettavaa ja vaivatonta muuttopalvelua joka tilanteeseen.

Jokainen muutto on ainutlaatuinen ja vaatii huolellista suunnittelua ja järjestelyä. Me Muuttohaukoilla tiedämme, että muutto voi olla stressaava kokemus, mutta me teemme siitä sinulle mahdollisimman vaivattoman. Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua alusta loppuun asti. Räätälöimme muuttopalvelumme tarpeidesi mukaan ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että muutto sujuu jouhevasti ja tehokkaasti.

Ammattitaitoista apua kaikenlaisiin muuttoihin

Muuttohaukat on erikoistunut tarjoamaan muuttopalveluita kaikenkokoisiin muuttoihin. Olipa muutettavana sitten yksiö, perheasunto tai vaikkapa koko yritys, meiltä saat sopivan ratkaisun. Muuttohaukat luottavat ammattitaitoiseen henkilökuntaan, jolla on laaja kokemus muuttoalan töistä. Siksi voitkin luottaa siihen, että muuttosi hoituu ammattitaidolla ja luotettavasti.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita muuton eri vaiheisiin. Kauttamme saat muun muassa pakkauspalveluita, joissa ammattilaisemme varmistavat, että tavarasi pakataan turvallisesti ja tehokkaasti. Tarvittaessa hoidamme myös tavaroiden purkamisen ja asentamisen uudessa paikassa. Muuttohaukat hoitaa kaikki muuttoon liittyvät käytännön asiat, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin muuton yhteydessä.

Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin ja suunnittele vaivaton muutto!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan vaivaton muutto! Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla vaihteeseemme numeroon 010 400 4500 tai jättää yhteydenottopyynnön täältä. Voit pyytää tarjouksen juuri sinulle sopivista palveluista – me haluamme tehdä muutostasi mahdollisimman vaivattoman kokemuksen.

Pyydä tarjous