Skip to content

Palveluidemme hinnoittelu

Kun harkitset muuttopalvelun käyttöönottoa, ensimmäinen mielessäsi pyörivä asia saattaa olla: “Paljonko tämä tulee maksamaan?” Muuttopalveluiden hinnat voivat vaihdella laajasti, sillä ne perustuvat useisiin eri tekijöihin. Muuttohaukkojen hinnoittelu on aina yksilöllisesti mukautettu vastaamaan nimenomaan sinun muuttosi vaatimuksia.

Hinta määräytyy yleensä muun muassa muutettavien tavaroiden määrän, kuljetettavan matkan, tarvittavien lisäpalveluiden sekä valitsemasi muuttopäivän ja -ajan perusteella. Muutettavien tavaroiden määrä vaikuttaa suoraan tarvittavan kuljetuskaluston suuruuteen ja mahdollisen lisätyövoiman tarpeeseen – mitä enemmän tavaraa, sitä enemmän muutto vaatii aikaa ja resursseja. Pyydä meiltä tarjous suoraan tästä!

Kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä

Muuttohaukat tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä muuttoratkaisuja, ja siksi hinnoittelummekin on suunniteltu vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Muuttomatkan pituus on yksi tärkeimmistä kustannuksiin vaikuttavista tekijöistä – pidemmät matkat kuluttavat enemmän polttoainetta ja vievät enemmän aikaa, mikä näkyy palvelun hinnassa. Asunnon sijainti esimerkiksi korkeassa kerrostalossa voi myös lisätä kustannuksia – mitä korkeammalla asunto on, sitä enemmän aikaa ja vaivaa muutto vaatii.

Myös muuttoajankohta on merkittävä hintaan vaikuttava asia. Kiireisimmät muuttoajat, kuten suosituimmat kesäkuukaudet ja viikonloput, voivat olla hintatasoltaan korkeampia verrattuna hiljaisempiin aikoihin. Tämä johtuu yleisesti ottaen kysynnän kasvusta, joka voi aiheuttaa lisäkustannuksia esimerkiksi kuljettajien ja muuttohenkilöstön palkkioissa. Taataksemme sinulle sujuvan ja huolettoman muuttopäivän, pyydä meiltä tarjous tästä!

Pyydä tarjous