Skip to content

Meistä

Muuttohaukat perustettiin vuonna 1992. Näiden 30 vuoden aikana Muuttohaukoista on kasvanut valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö.

Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut tarjota asiakkaillemme asiakaslähtöinen sekä yksilöllinen muuttopalvelu ja tarpeeseen soveltuva muutto. Kotimuutot ja yritysmuutot ovat toimintamme perustat. Samaa yksilöllistä tarvekartoitukseen perustuvaa muuttopalvelua tarjoamme jatkossa kaikille nykyisille ja tuleville uusille asiakkaillemme, aina yksiön muutosta, vaikkapa sairaalan tai kaupungintalon muuttoon.

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

Asiakaskokemukset ovat parasta mainosta muuttopalveluille! Tyytyväiset asiakkaat kertovat mielellään positiivisista kokemuksistaan ystävilleen ja perheenjäsenilleen, mikä voi johtaa uusiin suosituksiin ja asiakkaisiin. Muuttohaukkojen asiakkaat ovat usein maininneet, kuinka palvelu on ylittänyt heidän odotuksensa ja tehnyt muutosta huomattavasti helpompaa.

Asiakkaamme voivat vakuuttaa, että muuttopalvelun hankkiminen on investointi, joka kannattaa. Se ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa, vaan myös hermojasi, ja takaa, että muuttopäiväsi sujuu mahdollisimman ongelmitta. Tutustu asiakaskokemuksiimme tästä!

www.muuttohaukat.com

Pyydä tarjous