Skip to content

Montako muuttolaatikkoa tarvitset muutossa?

Muuttopalvelua suunnitellessa yksi keskeisimmistä kysymyksistä on, kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitset muutossa. Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä ja neuvoja Muuttohaukoilta, jotka auttavat sinua arvioimaan ja määrittelemään tarvitsemasi muuttolaatikoiden määrän.

Kun päätät muuttaa, on tärkeää aloittaa pakkaaminen hyvissä ajoin. Tavaroiden siirtäminen muuttolaatikoissa on sekä kätevää että tehokasta, joten niiden oikea määrä on avainasemassa hyvin suunnitellun muuton kannalta. On parempi varata liikaa kuin liian vähän muuttolaatikoita, jotta kaikille tavaroillesi on turvallinen ja suojattu paikka. Muuttohaukat suosittelevat, että varaat vähintään kaksi muuttolaatikkoa per huone, mutta tämä määrä voi vaihdella huoneen koon, sinun tavaroidesi määrän ja muuttosi luonteen mukaan.

Vinkkejä muuttolaatikoiden valintaan ja pakkaamiseen

1. Laadukkaat muuttolaatikot: Valitse kestävät ja tukevat muuttolaatikot, jotka kestävät painoa ja suojaavat tavarasi hyvin. Muuttohaukkojen toimipisteistä voit noutaa tarvitsemasi muuttolaatikot ilman erillistä ajanvarausta.

2. Pakkaa järjestelmällisesti: Pakkaa samanlaiset tavarat yhteen laatikkoon ja merkitse laatikot selkeästi. Merkinnät auttavat sinua ja muuttohenkilökuntaa löytämään ja purkamaan tavarat oikeisiin paikkoihin uudessa kodissa nopeasti ja vaivattomasti.

3. Sopiva täyttöaste: Älä ylitä muuttolaatikon enimmäispainorajoitusta ja täytä laatikko sen suositellulla tavaramäärällä. Muuttolaatikoiden ylitäyttö voi aiheuttaa laatikoiden hajoamisen tai lisääntyneen riskin tavaroiden vahingoittumiselle.

4. Suojaa tavarat turvallisesti: Käytä pehmusteita, suojamateriaaleja ja kuplamuovia suojaamaan herkkiä tai hauraita esineitä. Älä unohda myöskään kiinnittää huomiota huonekaluihin ja muihin suurempiin esineisiin, jotta ne eivät naarmuunnu tai vahingoitu muuton aikana.

5. Muuttolaatikoiden numero: Jos et ole varma tarvitsemastasi muuttolaatikoiden määrästä, ota yhteyttä Muuttohaukkoihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään muuttoon liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan vaihteeseemme numeroon 010 400 4500.

Kun varmistat, että tavarasi on asianmukaisesti suojattu muuton ajaksi, voit olla huoletta ja luottaa siihen, että Muuttohaukat hoitavat muuttopalvelusi ammattitaidolla ja huolella. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle yksilöllistä ja tarpeisiisi sopivaa muuttopalvelua, jolla varmistamme siirtymäsi uuteen kotiin tai toimistoon onnistuvan sujuvasti ja ilman huolia.

Pyydä tarjous