Skip to content

Muuttohaukat – Helsingin luotettava muuttopalvelu

Muuttohaukat on vuosikymmenten kokemuksella varustettu muuttopalveluiden asiantuntija Helsingissä. Vuodesta 1992 lähtien olemme palvelleet asiakkaitamme ja kasvaneet kansallisesti tunnetuksi muuttopalveluiden tarjoajaksi. Kolmen vuosikymmenen aikana olemme kehittäneet palvelutarjontaamme kattamaan niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin muutot, aina asiakkaan tarpeet edellä ja henkilökohtaisella otteella.

Kotimuutot – Muuttohaukkojen asiantuntemus apunasi

Kotimuutto voi olla haastava ja työläs prosessi, mutta Muuttohaukat ovat valmiina helpottamaan tilannettasi. Tarjoamme korkealaatuista ja luotettavaa apua kaikenkokoisissa kotimuutoissa. Olipa kyseessä pieni asunto tai isomman perheen koti, meidän kokenut henkilöstömme on valmiina tukemaan sinua. Vastaamme tavaroidesi huolellisesta pakkaamisesta, kuljetuksesta ja purkamisesta, jotta sinä voit keskittyä uuden kotisi viihtyisyyteen. Asiakkaan tyytyväisyys ja turvallisuus ovat meille tärkeimpiä, ja pyrimme varmistamaan, että muuttosi sujuu ongelmitta.

Yritysmuutot – Muuttohaukkojen ammattitaito tukenasi

Kun yrityksesi on muuton edessä, on olennaista valita kokenut ja luotettava muuttopalvelukumppani. Muuttohaukat ovat erikoistuneet yritysmuuttoihin ja tarjoavat laaja-alaiset palvelut vastaamaan yrityksesi tarpeita. Tiedostamme, että yritysmuutot voivat vaikuttaa liiketoiminnan jatkuvuuteen, minkä vuoksi pyrimme minimoimaan häiriötekijät ja varmistamaan muuton sujuvuuden. Koulutettu tiimimme huolehtii yrityksesi omaisuuden turvallisesta siirrosta ja tarpeen mukaan myös pakkaamisesta sekä purkamisesta. Voit luottaa meihin ja keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin muuton aikana.

Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin

Olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllemme tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Huolehdimme, että muuttokokemuksesi on vaivaton ja että omaisuutesi saapuu uuteen kotiisi tai yritykseen turvallisesti ja aikataulussa.

Jätä tarjouspyyntö osoitteessa:

Pyydä tarjous