Skip to content

Muuttohaukat – Sinun luotettava muuttopartnerisi

Vuodesta 1992 toiminut Muuttohaukat on kasvanut paikallisesta pienyrityksestä koko maan kattavaksi muuttopalveluiden tarjoajaksi. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja räätälöity palvelu ovat olleet toimintamme kulmakiviä ensihetkistä lähtien. Jokainen asiakas on meille arvokas, olipa kyseessä sitten pienen asunnon muutto tai laajamittainen yritysten muuttoprojekti. Meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn palvelun, joka perustuu huolelliseen tarvekartoitukseen.

Valitessasi Muuttohaukat muuttoavuksesi, voit olla varma, että kokeneet ja koulutetut muuttajamme käsittelevät tavarasi ammattimaisesti ja varoen. Käytössämme on nykyaikaiset kantoapuvälineet ja -menetelmät, jotka takaavat muuttosi sujuvuuden ja turvallisuuden.

Ota yhteyttä!

Etsitpä apua pianon siirtoon, arkistojen kuljetukseen tai muihin haastaviin muuttotilanteisiin, Muuttohaukat ovat valmiina palvelemaan. Voit tavoittaa meidät sähköpostilla osoitteesta etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla asiakaspalveluumme numerossa 010 400 4500. Tarjouspyynnön voit jättää suoraan tästä.

Valitsemalla Muuttohaukat varmistat, että muuttosi sujuu ongelmitta, olipa kyseessä sitten yksityinen tai yrityksen muutto. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sinulle sopiva muuttopalvelukokonaisuus.

Varaa vaivaton muutto tästä!

Jätä tarjouspyyntö osoitteessa:

Pyydä tarjous