Skip to content

Irtaimiston pakkaus ammattilaisilta

Kun muutto on edessä, oikea pakkaustapa on avain sujuvaan prosessiin. Me Muuttohaukoilla ymmärrämme, että jokainen esine on arvokas ja ansaitsee huolellisen käsittelyn. Tarjoamme kattavan irtaimiston pakkauspalvelun ammattitaidolla, joka sisältää kaiken tarvittavan materiaalista alkaen aina pakkaustekniikkaan asti.

Pakkauspalvelumme kattaa niin lasi- ja posliinitavarat kuin kirjat ja vaatteetkin. Käytämme ainoastaan laadukkaita pakkausmateriaaleja, jotka takaavat tavaroidesi turvallisen siirtymisen uuteen kotiin. Lisätietoja muuttopalveluistamme löydät täältä.

Tavaroiden turvallinen purkaminen

Muuton yhteydessä ei ole vain kyse tavaroiden siirtämisestä paikasta toiseen, vaan myös niiden turvallisesta purkamisesta. Meillä Muuttohaukoilla on vuosien kokemus tavaroiden huolellisesta purkamisesta, ja varmistamme, että kaikki esineet saavat ansaitsemansa huomion ja käsittelyn.

Purkupalvelumme sisältää kaiken huonekalujen kokoamisesta elektroniikan asennukseen. Ammattitaitoiset muuttajamme huolehtivat, että kaikki on paikoillaan ja toimivaa, jotta uusi alku uudessa kodissa tai toimistossa olisi mahdollisimman vaivaton.

Muuttolaatikoiden kätevä kotiinkuljetus

Muuttohaukat tarjoaa myös muuttolaatikoiden kotiinkuljetuspalvelun, joka tekee muutosta entistäkin sujuvamman. Ei enää laatikoiden noutamista ja kuljettamista – me tuomme ne suoraan ovellesi. Tämä palvelu säästää aikaa ja vaivaa, ja voit keskittyä muihin muuttoon liittyviin tehtäviin.

Laatikot toimitetaan sovittuna ajankohtana ja noudetaan, kun et enää tarvitse niitä. Voit tilata laatikot suoraan verkkosivuiltamme, ja me huolehdimme lopusta. Laatikoidemme avulla tavarasi pysyvät järjestyksessä ja suojassa koko muuton ajan.

Muutto voi olla stressaavaa aikaa, mutta oikean kumppanin kanssa prosessi sujuu turvallisesti ja tehokkaasti. Me olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa, pakkaamisesta purkamiseen ja laatikoiden toimitukseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, jotta voimme tehdä muutostasi mahdollisimman vaivattoman.

Pyydä tarjous