Skip to content

Muuton suunnittelu ja valmistelu

Yritysmuutto on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja valmistelua. Ensimmäinen askel on kartoittaa nykyiset tilat ja arvioida, mitä kaikkea muuttoon liittyy. Tämä sisältää kalusteiden, laitteiden ja muiden tarvikkeiden inventoinnin. Muuttohaukat tarjoaa kattavan muuttokatselmuksen, jossa asiantuntijamme arvioivat tarpeet ja laativat yksityiskohtaisen muutto-suunnitelman.

Suunnitteluvaiheessa on tärkeää ottaa huomioon myös aikataulut ja mahdolliset häiriöt liiketoiminnalle. Hyvin suunniteltu muutto minimoi seisokit ja varmistaa, että yrityksen toiminta jatkuu mahdollisimman sujuvasti. Muuttohaukat tarjoaa myös tilasuunnittelupalveluita, joiden avulla uudet tilat voidaan optimoida yrityksen tarpeiden mukaan.

Kalusteiden ja laitteiden siirto

Kalusteiden ja laitteiden siirto on yksi yritysmuuton kriittisimmistä vaiheista. Muuttohaukat tarjoaa ammattitaitoista kalusteasennuspalvelua, joka kattaa kaiken sermien ja sähköpöytien asennuksesta monitoimilaitteiden esiasennukseen. Tämä varmistaa, että kaikki kalusteet ja laitteet ovat käyttövalmiita heti muuton jälkeen.

Erityisen tärkeää on varmistaa, että raskaat ja arvokkaat laitteet, kuten kassakaapit ja kopiokoneet, siirretään turvallisesti. Muuttohaukoilla on vuosien kokemus raskaiden tavaroiden kuljetuksista, ja käytämme erityisiä muuttolaatikoita ja -välineitä, jotka suojaavat laitteita vaurioilta.

Arkistojen ja tietoturvan hallinta

Yritysmuutossa on tärkeää huolehtia myös arkistojen ja tietoturvan hallinnasta. Tarjoamme ammattitaitoista arkistomuuttopalvelua, jossa varmistetaan, että kaikki asiakirjat ja arkistot säilyvät järjestyksessä ja tietoturvallisina koko muuttoprojektin ajan. Käytämme erityisiä arkistomuuttolaatikoita, jotka voidaan sinetöidä tai lukita tarpeen mukaan.

Muuton yhteydessä saattaa myös ilmetä tarvetta vanhojen arkistojen tuhoamiselle. Muuttohaukat hoitaa arkistojen tuhoamisen turvallisesti ja toimittaa tuhoamistodistukset. Tämä varmistaa, että yrityksen tietoturva säilyy korkealla tasolla koko muuttoprosessin ajan. Lue lisää arkistomuuttopalveluistamme tästä.

Väistömuutot ja tilapäisratkaisut

Joskus yritysmuutto vaatii tilapäisiä ratkaisuja, kuten väistömuuttoja. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi peruskorjausten tai sisäilmaongelmien vuoksi. Muuttohaukoilla on laaja kokemus väistömuutoista ja tarjoamme myös välivarastointipalveluita, jotka helpottavat tilapäisratkaisujen toteuttamista.

Väistömuutoissa muutetaan usein useita huoneistoja tai toimistotiloja samaan aikaan, mikä vaatii erityistä koordinointia ja tehokkuutta. Muuttohaukkojen edistyksellinen ja ekologinen muuttohissi on tehokas apu väistömuutoissa, ja se mahdollistaa nopean ja turvallisen tavaroiden siirron. Lue lisää väistömuuttopalveluistamme sivuiltamme.

Muuton jälkeiset palvelut

Muuton jälkeen on tärkeää varmistaa, että kaikki on paikoillaan ja toiminnassa. Muuttohaukat tarjoaa kattavia muuton jälkeisiä palveluita, kuten kalusteiden kokoamista ja asennusta, tilasuunnittelua ja varastointia. Tämä varmistaa, että yrityksen toiminta pääsee käyntiin mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

Tarjoamme myös kierrätyspalveluita, joiden avulla ylimääräiset kalusteet ja tarvikkeet voidaan kierrättää tai hyödyntää energiana. Tämä on osa sitoutumistamme ympäristöystävällisiin käytäntöihin.

Yritysmuutto Helsingissä voi olla sujuva ja stressitön kokemus, kun valitset oikean kumppanin. Muuttohaukat tarjoaa ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua, joka kattaa kaikki muuton vaiheet suunnittelusta toteutukseen ja jälkihoitoon. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton muuttokatselmus, niin teemme yrityksesi muutosta mahdollisimman helpon ja vaivattoman.

Pyydä tarjous