Skip to content
Muuttohaukilla onnistuneet Espoon yritysmuutot
Muuttohaukat on vuonna 1992 perustettu muuttopalveluyhtiö, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Yrityksemme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme korkealaatuinen ja yksilöllinen muuttopalvelu, oli kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto. Olemme erikoistuneet erityisesti yritysmuuttoihin Espoossa ja voimme ylpeänä todeta, että yritysmuutot sujuvat jouhevasti Muuttohaukkojen avulla.

Kokemus ja ammattitaito yritysmuutoissa
30 vuoden kokemus alalta on tehnyt meistä luotettavan ja arvostetun muuttopalveluyhtiön. Espoon yritysmuuttojen suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnämme ammattitaitoista henkilökuntaamme sekä nykyaikaisia muuttoalan välineitä ja kalustoa. Yksilöllinen tarvekartoitus ja muuttostrategia ovat meille tärkeässä roolissa, jotta voimme varmistaa yrityksen toiminnan katkeamattoman jatkumisen muuton aikana.

Asiakaslähtöinen ja joustava muuttopalvelu
Muuttohaukkojen tavoitteena on aina ollut tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Ymmärrämme, että yritysmuutto voi olla stressaava ja vaativa prosessi, mutta me teemme kaikkemme, jotta muutto sujuisi mahdollisimman jouhevasti ja vaivattomasti. Henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään herkkiä ja arvokkaita yritystavaroita huolellisesti ja turvallisesti.

Yhteystiedot
Jos olet kiinnostunut Espoon yritysmuuttoamme koskevista palveluistamme tai haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Meillä on ilo auttaa sinua yrityksesi muuttohaasteiden kanssa ja taata sujuva muutto Espoossa.

Pyydä tarjous