Skip to content

Yksilöllinen tarvekartoitus yritysmuutossa

Yritysmuutto on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Me Muuttohaukoilla ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja tarvitsee yksilöllistä palvelua. Siksi aloitamme aina tarvekartoituksella, jossa selvitämme yrityksesi erityistarpeet ja toiveet muuton suhteen.

Tarvekartoituksen avulla voimme suunnitella muuton mahdollisimman tehokkaasti ja sujuvasti. Tämä sisältää muun muassa kalusteiden inventoinnin, tilasuunnittelun ja logistiikan järjestämisen. Näin varmistamme, että muutto sujuu ilman turhia viivästyksiä ja häiriöitä yrityksesi toiminnalle.

Tehokas ja vaivaton muuttoprosessi

Kun tarvekartoitus on tehty, siirrymme itse muuttoprosessiin. Meillä on vuosikymmenten kokemus yritysmuutoista, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kaikista muuton vaiheista. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä omaan liiketoimintaasi, kun me hoidamme muuton.

Tehokas muuttoprosessi sisältää muun muassa kalusteiden purkamisen ja kokoamisen, kuljetuksen sekä tarvittaessa välivarastoinnin. Voit luottaa siihen, että kaikki hoituu ajallaan ja sovitusti. Lue lisää tehokkaasta muuttopalvelustamme täältä.

Turvallisuus ja luotettavuus etusijalla

Yritysmuutossa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Panostamme siihen, että kaikki muutettavat tavarat ja laitteet kuljetetaan turvallisesti ja ehjinä perille. Käytämme moderneja ja turvallisia kuljetusvälineitä sekä ammattitaitoista henkilökuntaa, joka osaa käsitellä myös herkkiä ja arvokkaita esineitä.

Tarjoamme myös erityispalveluita, kuten kassakaappikuljetuksia ja arkistomuuttoja, joissa tietoturva on erityisen tärkeää. Voit tutustua tarkemmin turvallisiin muuttopalveluihimme täällä.

Ekologiset ja kestävät ratkaisut

Meille on tärkeää, että muuttopalvelumme ovat myös ekologisia. Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja kierrätämme mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi ylijääneet kalusteet kierrätämme uusiokäyttöön tai hyödynnämme energiana, mikäli ne eivät sovellu uusiokäyttöön.

Meillä on käytössämme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä, joka auttaa meitä seuraamaan ja parantamaan ympäristövaikutuksiamme. Näin voimme tarjota asiakkaillemme kestävän kehityksen mukaisia muuttopalveluita.

Asiakaspalvelu ja tuki koko muuttoprosessin ajan

Asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme varmistaa, että yrityksesi muutto sujuu mahdollisimman stressittömästi ja vaivattomasti. Siksi tarjoamme tukea ja neuvontaa koko muuttoprosessin ajan. Voit aina ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme myös kattavan muuttokatselmuksen, jossa käymme läpi kaikki muuttoon liittyvät yksityiskohdat ja varmistamme, että kaikki sujuu suunnitellusti. Voit pyytää maksuttoman muuttokatselmuksen täältä.

Pyydä tarjous