SATOKodinvaihtaja

Muuttaessasi SATOn asunnosta toiseen olet oikeutettu Kodinvaihtaja-etuun, jonka voit käyttää ostaessasi muuttopalvelupaketin Muuttohaukoilta. Asuntosi koosta riippuen edun määrä on 100 – 300 euroa.

Muuttopalvelupaketin kuvaus:

Muuttohaukat -muuttopalvelupaketti: asiakkaan pakkaaman kodin irtaimen muutto huoneistosta sisältä, huoneistoon sisälle. Ennen varsinaista muuttopäivää toimitamme sinulle tarvittavan määrän muuttolaatikoita ja pakkausmateriaalia. Huolehdit itse muuton pakkaamisesta. Muuttopäivän jälkeen noudamme muuttolaatikot sovittuna päivänä.

CASE Esimerkki muutto Helsingissä:

Lähtökohde: 2 huonetta ja keittiö, 58m2, 1.krs, postinumeroalue 00380
Määränpää: 2 huonetta ja keittiö, 55m2, 3. krs, postinumeroalue 00590

Muuttajalle toimitettu 55 muuttolaatikkoa neljä päivää ennen muuttoa ja muuttolaatikot ovat noudettu 3 päivää varsinaisen muuttopäivän jälkeen.

Hinta 515,00€

Sinulle SATOn asukkaana 315€ ( 515,00€ – SATOn Kodinvaihtaja-etu 200,00€ = 315,00€ ).

SATOn Kodinvaihtaja-etu on voimassa 30.4.2022 asti. Tarjous on SATOn asukkaille ja koskee kuluttaja-asiakkaita. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja ne koskevat uusia tilauksia, eikä etua voi käyttää ulkomaanmuuttoihin. Etu on käytettävissä vain SATOn kiinteistöjen välisissä muutoissa.

Jos tarvitset vain muuttolaatikot, SATOn asukkaana saat muuttolaatikot puoleen hintaan. Muuttolaatikoiden toimitus- ja noutopäivät ovat tiistaisin ja torstaisin.

Täytä yhteydenottolomake alla ja saat tarjouksen muuttopalvelustasi sähköpostitse.


Terveisin; Anton Tervo, sopimusyhteyshenkilönne
Minulle voit aina soittaa, puhelinnumeroni on 010 400 4511

  Muuttajan yhteystiedot: 

  Lähtöpaikan tiedot:  EiKyllä  EiKyllä

  Kohdepaikan tiedot:   EiKyllä  EiKyllä

  Ajankohta: 


  Hyväksyn tietojeni rekisteröimisen Muuttohaukat vaatimusten mukaiseen asiakasrekisteriin sekä niiden käytön hyväksytyn tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste

  Lähetä tarjouspyyntö muutosta

  Pyydä
  tarjous!