Skip to content

Useimmin kysytyt kysymykset, Pelican Self Storage

Mitä säilytystila maksaa Pelican Self Storagessa?
Hinta vaihtelee muun muassa sijainnin ja tilan koon mukaan. Katso tarkemmin osoitteesta www.pelicanselfstorage.fi tai soita 020 100 77 00

Minkä kokoisen säilytystilan tarvitsen?
Monesti ihmiset ajattelevat tarvitsevansa isomman tilan, kuin mitä he tarvitsevat. Pelican Self Storagen asiakaspalvelijat auttavat sopivan varastotilan valitsemisessa. Pelican nettisivuilta löytyy koko-opas, joka auttaa löytämään sopivan säilytystilan.

Jos aloitan vuokraamisen kesken kuukautta, pitääkö minun maksaa koko kuukauden ajalta?
Pelican Self Storagessa tarvitsee maksaa vuokraa vain niistä päivistä, joina vuokraa tilaa. Jos esimerkiksi solmit sopimuksen kuukauden 20. päivänä, maksat vain niiltä päiviltä, jotka ovat jäljellä kyseisenä kuukautena.

Kuinka korkeita säilytystilat ovat?
Korkeus vaihtelee hiukan ei toimipisteissä, mutta pääsääntöisesti se on 2,4:n ja 3 metrin välissä. Säilytystila on mitoitettu niin, että sohva ja sänky mahtuvat säilytystilaan pystyasentoon.

Mitä aloitusmaksu pitää sisällään?
Aloitusmaksulla Pelican Self Storage asiakas saa oma henkilökohtaisen lukkonsa, kolme avainta ja kulkulätkän.

Sisältääkö hinta vakuutuksen?
Perushinta ei sisällä vakuutusta, mutta Pelicanin kautta saa hankittua erityisesti pienvaraston vuokraukseen tarkoitetun vakuutuksen. Asiakkaan oman ja muiden asiakkaiden turvallisuuden vuoksi kaikissa säilytystiloissa on oltava vakuutus.

Milloin varastossa pääsee käymään henkilökohtaisesti ja maksaako se ylimääräistä?
Pelican Self Storagen asiakkaat voivat vapaasti käydä omalla säilytystilallaan aamusta iltaan klo 5.30-24:n välillä kaikkina vuoden päivinä. Käynnit eivät maksa mitään.

Pitääkö Pelican Self Storagen asiakkaana sitoutua johonkin tiettyyn aikamäärään?
Ei tarvitse. Joissakin tarjouskamppanjoissa voi olla edellytyksenä vähintään kahden kuukauden vuokra.

Onko Pelicaniin helppo päästä muuttoauton kanssa? Pitääkö tavaroita kantaa rappusia pitkin?
Jokainen Pelican Self Storagen toimipiste on suunniteltu niin, että muuttorekka mahtuu lastausalueelle. Ainoa poikkeus on Helsingin Töölön toimipiste, jonne pääsee pakettiauton kokoisella muuttoautolla. Joka toimipisteessä hissit sijaitsevat lastausalueen vieressä. Missään ei tarvitse käyttää portaita.

Onko Pelican Self Storagen toimitiloissa lämmitys?
Kaikissa Pelican Self Storagen tiloissa on lämmitys. Lämpötila on noin 15 asteen tasolla. Pelican Self Storagella ei ole lainkaan kylmätiloja.

Onko Pelican Self Storagella mahdollista saada kuljetuskärryjä?
Kyllä on. Pelican Self Storagen toimipisteillä on asiakkaiden käytössä erilaisia kuljetuskärryjä, ja muuton helpottamiseksi voi myös lainata ilmaiseksi katetun peräkärryn yhden vuorokauden ajaksi kerrallaan.

Valvotaanko Pelican Self Storagen säilytystiloja jotenkin?
Kaikissa toimipisteissä on tallentava ympärivuorokautinen kameravalvonta. Pelicanin säilytystilat ovat puhtaita ja turvallisia. Pelican Self Storagen tiloihin pääsee vain kulkukoodilla, joka aktivoidaan vuokrauksen alkaessa ja suljetaan sen päättyessä.

Minkämaalainen yritys Pelican Self Storage on?
Pelican Self Storage on perustettu Tanskassa vuonna 2009. Suomessa toiminta käynnistyi vuonna 2010. Pelicanilla on tällä hetkellä yhteensä 34 toimipistettä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Suomessa toimipisteitä on pääkaupunkiseudulla ja Turussa yhteensä 15.

Mikä on palvelun irtisanomisaika?
Sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa kaksi viikkoa ennen lopetuskuukauden alkua.

Onko tavaroita, joita Pelican Self Storagessa ei voi säilyttää?
Herkästi syttyviä nesteitä, kuten bensiiniä, nestekaasuja tai liuottimia ei saa säilyttää Pelican Self Storagen tiloissa. Samoin hajuhaittoja aiheuttavia tavaroita kuten avattuja maalitölkkejä tai pilaantuvia elintarvikkeita ei ole luvallista säilyttää Pelicanissa.