Tietoa yrityksestä

Muutamme käsityksesi muuttamisesta®

Muuttohaukat on vuonna 1992 perustettu muuttopalveluyhtiö.

Muuttohaukat brändi rakentuu ystävällisen ja hyväntuulisen palvelun, jatkuvan parantamisen sekä asiakasymmärryksen, että muuttopalveluun tyytyväisen asiakkaan kokemuksen myötä.

  • Visiomme on olla muuttoalan halutuin kumppani ja työnantaja.
  • Missiomme on toteuttaa kokonaisvaltaisia palveluja asiakkaan tarpeen mukaan.
  • Arvojamme ovat asiakas, henkilöstö ja ympäristö.
  • Tavoitteemme on, että onnistumme yllättämään asiakkaat positiivisesti tarjoamalla jotain sellaista mitä hän ei osannut odottaa, toteuttaaksemme asiakaslupauksemme – Muutamme käsityksesi muuttamisesta®

Toimialueemme</strong/> on koko suomi, kiinteät toimipisteemme sijaitsevat Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Vantaalla ja Helsingissä.

Hyvinkää
Muuttohaukat Oy:n kotipaikka on Hyvinkää. Haukanpesä sijaitsee Sahamäen teollisuusalueella osoitteessa Kerkkolankatu 31, 05800 Hyvinkää.

Turku
Turun toimipiste on avattu Lemminkäisenkadulla vuonna 2008. Muuttomyymälä sijaitsee Ykköstien (Turku – Helsinki tien) varrella, osoitteessa Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku. Turun muuttomyymälästä voit noutaa muuttolaatikoita ja muuttotarvikkeita

Vantaa
Muuttohaukkojen pääkaupunkiseudun toimipaikka sijaitsee Vantaan Kaivokselassa, osoitteessa Taivaltie 4, 01610 Vantaa. Vantaan toimipisteen muuttomyymälä on avoinna arkisin kello 8-16. Muuttomyymälästä voit noutaa muuttolaatikoita ja tarvikkeita muuttoon.

Tampere
Tampereen Muuttohaukat löydät Lahdesjärveltä, osoitteessa Tietohallinnonkatu 17, 33840 Tampere. Tampereen terminaalissa on varastotilaa ja Lahdesjärven muuttomyymälästä saat muuttolaatikot ja tarvikkeet muuttoosi.

Helsinki
Muuttohaukkojen Helsingin toimipiste on avattu keväällä vuonna 2020 osoitteeseen Hämeentie 11 A, 00530 Helsinki. Helsingin toimipisteen neuvottelutilat ovat avoinna sopimuksen mukaan.

Lähetä tarjouspyyntö muutosta

Pyydä
tarjous!