Muuttolaatikot


Muuttolaatikot ja muut vuokrattavat tarvikkeet

Muuttolaatikot ja muuttotarvikkeita voit noutaa kaikista toimipisteistämme ilman eri varausta tai voit tilata muuttolaatikot toimituksella tästä.

Hyvinkään toimipiste, Kerkkolankatu 31, 05800 Hyvinkää
Helsinki ja pääkaupunkiseutu, Taivaltie 4, 01610 Vantaa
Turun toimipiste, Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku

Muuttolaatikot ovat päällekkäin pinottavia, kestäviä muuttoon tarkoitettuja laatikoita.

Muuttohaukoilta saat myös lukittavat muuttolaatikot, ATK-laatikot, kuplamuovit, aaltopahvit ja muut pakkaustarvikkeet.

Kotimuuttolaatikko (kääntölaatikko) 0,16€/ltk/pv:
Kääntämällä muuttolaatikon, voit pinota täydet muuttolaatikot päällekkäin. Pakkaat kätevästi kodin pientavaroilla sekä särkyvillä tavaroilla. Kunnon muuttolaatikot tekevät muutostasi sujuvan ja pientavarasi pysyvät  kunnossa koko muuton ajan.

Yritysmuuttolaatikko (sankalaatikko) 0,19€/ltk/pv:
on suunniteltu erityisesti mappien ja toimistotarvikkeiden muuttoihin. Laatikossa on metalliset sangat. Kun tyhjät muuttolaatikot pinotaan sisäkkäin, metallisangan tulee olla käännettynä muuttolaatikon ulkopuolelle. Täysiä muuttolaatikoita pinottaessa metallisangat käännetään laatikon sisäpuolelle. Näin seuraava täysi muuttolaatikko voidaan pinota edellisen päälle metallisankojen varaan. Huomaa ettei laatikon metallisangat kestä kantamista. Muuttolaatikot kannat kuitenkin helposti, koska niissä on erilliset kantoaukot molemmissa päissä laatikkoa.

Turvalaatikko 2,95€/ltk/pv: on suunniteltu tietoturvamateriaalin siirtoihin erityisesti yritysmuutoissa. Turvalaatikko on lukittava.

ATK – laatikolla 1,70€/ltk/pv: suoritetaan tietokoneiden, tulostimien sekä erilaisten ICT – tarvikkeiden siirrot.

Muuttorullakko 3,50€/kpl/pv: rullakolla siirrät kätevästi suuren määrän tavaraa kerralla.

Rullakon takaseinä 0,99€/kpl/pv: takaseinä on lisävaruste muuttorullakkoon. Takaseinä helpottaa rullakon lastausta.

Rullakon välihylly 0,99€/kpl/pv: Välihylly on lisävaruste muuttorullakkoon. Välihyllyjä käyttämällä rullakon alimmaksi lastatut tavarat pysyvät ehjänä koko kuljetuksen ajan.

Helpota ja nopeuta muuttoa pakkaamalla muuttolaatikot oikein

Pakkaa muuttolaatikot niin, että muuttolaatikoihin jää tyhjää tilaa noin 4 cm, jotta täydet muuttolaatikot voidaan pinota turvallisesti päällekkäin. Täysistä muuttolaatikoista tehdään korkeintaan neljän (4) laatikon pinoja. Pinon päällimmäisen muuttolaatikon voi täyttää yli laitojen, mutta sitäkään ei kannata pakata liian täyteen, muutoin päällimmäiset tavarat saattavat tipahtaa, kun laatikkopinoa kallistetaan. Irtonaisia papereita ei kannata jättää päällimmäisiksi.

Tilaa muuttolaatikot.