Valtionhallinnon muuttopalvelut


Hyvä yhteistyökumppani

Hansel Oy:n ja Muuttohaukat Oy:n välinen puitesopimus on kaikkien valtionhallinnon hankintayksiköiden hyödynnettävissä.

Muuttohaukoilla on muutoista yli 25 vuoden kokemus ja se on valtakunnallisesti toimiva täyden palvelun muuttofirma.
Muuttohaukat on toiminut ja toimii edelleen useiden julkishallinnon yksiköiden ja laitosten sekä yritysten pitkäaikaisena kumppanina.

Laadukkaat ja asiakasystävälliset palvelumme sekä ratkaisumme tarjoavat luotettavan tavan hoitaa kaikki muuttotarpeenne.

Valtionhallinnon muuttokuljetuspalvelujen puitejärjestely
Hankintaratkaisun avulla Asiakas voi hankkia tarvitsemiaan muuttokuljetuspalveluja Suomen alueella valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n kilpailuttamin puitesopimuksin. Palvelut voivat koostua esim. yksittäisen toimipisteen sisäisistä muutoista ja tavaransiirroista aina esim. kokonaisen varuskunnan siirtymisen suunnittelu-, muuttokuljetus- ja logistiikkapalveluihin. Palveluiden suorittamiseen saattaa myös liittyä erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta edellyttävien kohteiden ja tavaroiden muuttoa ja kuljetusta.

Puitejärjestelyn sisältämät palvelut
Palvelu kattaa muuttokuljetuspalvelut koko Suomen alueella sisältäen muuttomiehen työt ja asennustyöt sekä muuttoauton käytön, muuton tuki- ja asiakaspalvelutyöt, muuttoon liittyvät suunnittelu-, työnjohto-, projektijohto- sekä varastointipalvelut ja muuttokuljetuspalvelun yhteydessä ostettavat tai vuokrattavat tuotteet.

Hankintojen tekeminen
Hankinnat toteutetaan tässä puitejärjestelyssä kevennetyn kilpailutuksen avulla.

Puitejärjestelyn muut ehdot
Puitejärjestelyn muut ehdot on kuvattu puitesopimuksessa. Suosittelemme tutustumaan puitesopimukseen ennen hankintojen tekemistä.

Puitesopimuksen ajantasainen versio löytyy Valtion ajoneuvopalvelusta sekä Hanselin palvelusivustolta.

LISÄTIETOJA
Puitejärjestelyyn liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Hanselin asiakaspalveluun, puh. 0303 9330 tai asiakaspalvelu@hansel.fi.

Muuttohaukat Oy:n yhteyshenkilöinä asiaan liittyen toimivat:

Tilaukset ja tarjouspyynnöt:    
Jani Vivolin: 010 400 4507

Raportointi:
Jani Vivolin: 010 400 4507

sähköposti:  hansel@muuttohaukat.com